Executive Search
headhunting
Account Manager
Sales Manager
Sales Manager New Business
Sales
Recente Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures >

Léon Vergnes, General Manager
ADP Zwitserland

"Kwaliteit en partnership"

Léon Vergnes, General Manager ADP Nederland
Lees meer..

Mark Bloem

"Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn."

Mark Bloem,
Algemeen Directeur SD Worx Nederland B.V.

Lees meer

Talent search

Talent recruitment door geplaatste executives

Negentig procent van de kandidaten wordt bij ons via ons netwerk geïntroduceerd. Ons netwerk is binnen de talent search onze kracht. Onze kandidaten doen de eerste selectie. Deze is cruciaal. Het bespaart ons vaak een intensieve voorselectie, waardoor we tijd en aandacht kunnen besteden aan jou als professional.

Telefonische intake, afstemming doelgroep en jouw talent

In de telefonische intake maken we kort kennis en stemmen we in hoofdlijnen af of jij binnen onze doelgroep past en of wij (in de toekomst) mogelijkheden voor je zien. Indien de uitkomst van deze intake positief is, plannen we een afspraak voor een full interview.

Full interview en profielschets

Het full interview duurt ongeveer twee uur. Dit is een gesprek in een prettige en informele omgeving waar we op basis van gelijkwaardigheid, openheid, mensgerichtheid en professionaliteit met elkaar kennis maken en een gedegen profielschets samenstellen.

Het kan zijn dat we tot besluit van dit gesprek een of enkele searches van opdrachtgevers onder jouw aandacht brengen. Op basis van de gedegen kennis van de opdrachtgevers en jouw profiel bespreken we waar zaken wel of niet aansluiten.

Voordracht aan de opdrachtgever

Na goedkeuring van jou als kandidaat word jij bij de opdrachtgever voorgedragen. Negentig procent van de door ons voorgedragen kandidaten krijgt een gesprek bij onze opdrachtgever.

Begeleiding en advies

Interface begeleidt het traject tot en met de arbeidsvoorwaarden. Wij adviseren onze professionals ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht.

Meer weten over onze werkwijze, neem dan contact met ons op.

Interface contactgegevens