Executive Search
headhunting
Account Manager
Sales Manager
Sales Manager New Business
Sales
Recente Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures >

Léon Vergnes, General Manager
ADP Zwitserland

"Kwaliteit en partnership"

Léon Vergnes, General Manager ADP Nederland
Lees meer..

Mark Bloem

"Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn."

Mark Bloem,
Algemeen Directeur SD Worx Nederland B.V.

Lees meer

Robbert Bolsenbroek | Oprichter Interface Search

Historie Interface Search

Robbert Bolsenbroek, Directeur Interface Search

Robbert Bolsenbroek is al 15 jaar actief in de wereld van headhunting, bedrijfsadvies, training en coaching. De Directeur van Interface Search ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor mensen in business. Al op 17-jarige leeftijd begon hij samen met een vriend een plaatselijk radiostation. Na een lange loopbaan in sales, marketing en management startte Robbert in 1996 op 31-jarige leeftijd zijn eigen bedrijf, Interface B.V. (nu Interface Search).

Robbert kent veel kandidaten en bedrijven via zijn uitgebreide netwerk en levert hen de toegevoegde waarde en begeleiding die zij nodig hebben om succesvol te zijn. De 45-jarige ondernemer vindt elke keer die topbedrijven per branche die onderscheidend vermogen hebben. Daarnaast vindt hij in de markt de kandidaten die aansluiten bij de vraag van de klant en brengt hij vraag en aanbod bij elkaar. Vervolgens begeleidt hij kandidaten en opdrachtgevers door het complexe selectietraject, waarin iedereen door zijn eigen bril kijkt en realiseert een hitrate van 70%.

Voor Robbert is alleen een hoge hitrate niet voldoende. Hij wil kandidaten op mooie projecten plaatsen en succesvol laten zijn. Daarnaast ontwikkelt hij voor bedrijven coaching- en trainingsprogramma’s en traint hij kandidaten op individuele basis.

Eén van Robbert’s motto's is:“Succes komt van binnenuit en realiseer je samen op basis van lange-termijn relaties.”

Interface contactgegevens