Executive Search
headhunting
Account Manager
Sales Manager
Sales Manager New Business
Sales
Recente Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures >

Léon Vergnes, General Manager
ADP Zwitserland

"Kwaliteit en partnership"

Léon Vergnes, General Manager ADP Nederland
Lees meer..

Mark Bloem

"Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn."

Mark Bloem,
Algemeen Directeur SD Worx Nederland B.V.

Lees meer

Opdrachtgevers

“Een duizendpoot vinden binnen de wereld van ICT is niet gemakkelijk en dat was dan ook de reden dat we na enige zelf ondernomen pogingen de executive head hunting opdracht hebben verstrekt aan Interface Search."

"Een relatie van ons wees op het bestaan van Interface Search: een head hunter die niet alleen top management zoekt, maar ook op andere functiegebieden de voor ons meest geschikte kandidaat in de markt weet te traceren, selecteren en mobiliseren".

"We moesten wennen aan het idee van exclusiviteit en het betalen van drie feetermijnen. Aan de andere kant gingen ze wel exclusief voor ons aan de slag, rapporteerden ons regelmatig over de voortgang van de search en durfden ons een leveringsgarantie te geven. Dat was ons wel wat waard".

“Wat ons verraste is dat we drie kandidaten kregen die allemaal voldeden aan onze functie-eisen. De headhunters hadden dus prima hun werk gedaan en het was aan ons te beslissen wie het beste bij de cultuur en het managementteam paste.”

"We konden met de beste kandidaat tot overeenstemming komen. Wel moet vermeld worden dat in de eindonderhandeling de headhunter van Interface Search een belangrijke rol heeft gespeeld."

"Het bedrag dat we hebben betaald om dit executive head hunting bureau in te schakelen, hebben we binnen 1 maand weer terugverdiend door de korte inwerkperiode van de kandidaat.”

Vorige pagina: referentie Logica Nederland

Terug naar overzichtspagina referenties

Interface contactgegevens