Executive Search
headhunting
Account Manager
Sales Manager
Sales Manager New Business
Sales
Recente Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures >

Léon Vergnes, General Manager
ADP Zwitserland

"Kwaliteit en partnership"

Léon Vergnes, General Manager ADP Nederland
Lees meer..

Mark Bloem

"Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn."

Mark Bloem,
Algemeen Directeur SD Worx Nederland B.V.

Lees meer

Vier het leven samen op de berg

De Mont Ventoux bedwingen voor Stichting Vier Het Leven. Vooraf leek het een onmogelijke opgave om deze berg met de top op bijna 2.000 meter hoogte te beklimmen. Desondanks gingen elf renners van Profsgroep deze uitdaging aan en met succes! Tien renners hebben de top gehaald waarvan twee kanjers de top drie keer achter elkaar beklommen. Tot nu toe is er 3.600 euro ingezameld voor Stichting Vier Het Leven. Deze stichting bezorgt eenzame ouderen een leuke middag of avond d.m.v. film, theater en concertbezoeken.

Ervaren renner

Profsgroep directeur Ronald Innemee is voor de tweede keer de ‘kale berg’ opgefietst. Tijdens de eerste keer, zes jaar geleden, was hij ongetraind en een stuk zwaarder dan nu. Destijds beklom hij de berg in 4 uur, nu had hij slechts 2,5 uur nodig. “Ik wilde altijd al revanche op mezelf halen. Gelukkig is dat gelukt.”

Ronald is één van de meest ervaren renners van het Profsgroep-team. Zo heeft hij drie keer meegedaan aan Alpe d'HuZes voor KWF Kankerbestrijding. “Ik vond het nu ook eens leuk om voor een ander goed doel te fietsen. Ik heb een tijd geleden met mijn eigen ogen gezien hoe vrijwilligers van Stichting Vier Het Leven eenzame ouderen een prachtige dag bezorgen. En ik dacht gelijk, hier wil ik mij voor inzetten.”

Robbert Bolsenbroek


Interface Search Directeur Robbert Bolsenbroek
bereikte ook de top.

Afzien voor een goed doel

Voor Puur Sales Directeur Michel van der Kwast was de Mont Ventoux opfietsen een nog grotere uitdaging. Michiel is weliswaar sportief aangelegd, zo is hij een fanatieke kitesurfer, maar een racefiets had hij nog nooit aangeraakt. Voor Stichting Vier Het Leven wilde Michiel echter wel een uitzondering maken. “Ik heb nog nooit zo afgezien. Je kunt zo’n berg opfietsen met niets vergelijken. Het is voor mij een compleet nieuwe ervaring dat je in feite 2,5 uur pijn lijdt door de permanente druk die op je benen staat. Daarnaast was de afdaling, waar je met 70 km per uur naar beneden fietst, een bijzondere ervaring.”

Wat zowel Michiel en Ronald opviel tijdens de beklimming was de saamhorigheid. “Iedereen is bereid elkaar te helpen als je in moeilijkheden zit. Je voelt je echt verbonden met de mensen waar je mee fietst. Dat is fantastisch om mee te maken.”

Het elftal van Profsgroep

Over Interface Search

Interface Search is al ruim 15 jaar uw partner voor het vinden en plaatsen van professionals die uitblinken in hun vakgebied. De organisatie richt zich op het headhunten van mensen op managementniveau. Interface Search is onderdeel van Profsgroep.

Informatie & contact

Tel:       088 – 0909 090
E-mail: info@interfacesearch.nl

Voor meer informatie kunt u ook ons contactformulier invullen.
Interface contactgegevens