Executive Search
headhunting
Account Manager
Sales Manager
Sales Manager New Business
Sales
Recente Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures >

Léon Vergnes, General Manager
ADP Zwitserland

"Kwaliteit en partnership"

Léon Vergnes, General Manager ADP Nederland
Lees meer..

Mark Bloem

"Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn."

Mark Bloem,
Algemeen Directeur SD Worx Nederland B.V.

Lees meer

Interface Search lanceert mobiele website

Snel en makkelijk internetten met een smartphone? Dat kan vanaf nu met de mobiele website van Interface Search. De mobiele site is helemaal geoptimaliseerd naar de wens van de gebruiker. Kandidaten kunnen bijvoorbeeld eenvoudig vacatures opzoeken / solliciteren en de klant kan met twee drukken op de knop contact opnemen met Interface Search.

Ontwikkelingen mobiele telefonie

In 2011 gaf 43 procent van de internetgebruikers aan online te gaan via een mobiele telefoon. Dat is een verdubbeling vergeleken met een jaar eerder, blijkt uit cijfers van het CBS. Door de toename van mobiele website bezoekers heeft Interface Search ervoor gekozen om de ‘standaard PC opmaak’ te verruilen voor een speciale mobiele opmaak. Hierdoor ziet de gebruiker in een oogopslag waar hij naartoe wil navigeren (zie afbeelding).

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak om via een smartphone te solliciteren is met de mobiele website enorm toegenomen. Kandidaten zien duidelijk leesbare vacatures en kunnen eenvoudig solliciteren via LinkedIn of een online inschrijfformulier. Daarnaast kunnen mensen met een druk op de knop vragen stellen via e-mail / telefoon en is het mogelijk vacatures door te sturen of te delen via LinkedIn, Facebook of Twitter.

Meer informatie

Tel:           088 – 0909 090
E-mail:     info@interfacesearch.nl
Website:   www.interfacesearch.nl
Interface contactgegevens