Executive Search
headhunting
Account Manager
Sales Manager
Sales Manager New Business
Sales
Recente Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures >

Léon Vergnes, General Manager
ADP Zwitserland

"Kwaliteit en partnership"

Léon Vergnes, General Manager ADP Nederland
Lees meer..

Mark Bloem

"Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn."

Mark Bloem,
Algemeen Directeur SD Worx Nederland B.V.

Lees meer

Voorstelling Javier Guzman

Grof, eigenwijs en oorverdovend. Dat is cabaretier Javier Guzman ten voeten uit. In het oude Luxor Theater zorgt hij voor een prachtig staaltje Nederlandse cabaret. Hij laat niemand heel, inclusief zichzelf. Het publiek klapt de handen stuk en geniet met volle teugen. En Profsgroep (Interface Search is onderdeel van Profsgroep) is aanwezig met 300 man! Relaties, medewerkers, familie en vrienden kunnen hun geluk niet op.

Het felbegeerde kaartje

Spanning

De show is extra spannend, want er worden opnames gemaakt voor de tv-uitzending. Dat komt de voorstelling alleen maar ten goede, want Javier is in topvorm! “Hier blijven”, zegt Javier tegen een bezoeker die naar het toilet moet. “Mensen, als hij terugkomt dan laten we dat horen ook, ok?” De man komt vervolgens terug en hij krijgt het te verduren…

Robbert Bolsenbroek in de foyer

Reacties

Ruud Hoogendorp | Algemeen Directeur Superp
"Ook namens Jeanine, dank voor de gezellige avond. In alle drukte je uiteindelijk in de bar niet meer echt gesproken. Leuk evenement!!"

Wim Edel | Directeur ITIS
"Wij willen jullie van harte bedanken voor de leuke avond gisteren in Luxor. Zoals Robbert waarschijnlijk heeft gehoord, hij zat immers vlak voor ons, hebben wij ons kostelijk vermaakt."

Javier Guzman gespot in menigte

Borrel

Na afloop wordt in de gezellige foyer uitgebreid nagepraat over de voorstelling. Onder het genot van een hapje en drankje genieten de bezoekers van het sfeervolle theater. Het bijna 100 jaar oude Luxor is één van de weinige gebouwen in Rotterdam die ongeschonden is gebleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Over oorlog gesproken, de man die in een anderhalf uur lange show de boel op stelten zet, komt ook nog even zijn bezoekers begroeten.
Interface contactgegevens