Executive Search
headhunting
Account Manager
Sales Manager
Sales Manager New Business
Sales
Recente Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures >

Léon Vergnes, General Manager
ADP Zwitserland

"Kwaliteit en partnership"

Léon Vergnes, General Manager ADP Nederland
Lees meer..

Mark Bloem

"Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn."

Mark Bloem,
Algemeen Directeur SD Worx Nederland B.V.

Lees meer

Headhunting & recruitment services

Onze headhunters komen ook uit uw branche, kennen de problematiek van management en bedrijfsvoering en maken vanuit die inleving een vertaalslag naar een geschikte kandidaat.

Onze headhunting & recruitment services

Interface Search bekijkt wat een opdrachtgever nodig heeft. Dat gaat verder dan het schrijven van een functieprofiel. We stellen ook een profiel van het bedrijf samen. Aandacht is er onder meer voor de knelpunten binnen uw organisatie, de cultuur en de omgang tussen de collega's.

  • Uit het functieprofiel blijkt wat voor kandidaat het bedrijf precies zoekt, waar ze te vinden en hoe ze te motiveren zijn voor een volgende stap. We gaan voor de beste kandidaat.
  • Headhunting van gekwalificeerde professionals verloopt vooral via het uitgebreide netwerk van Interface Search. Verder zoeken we via directe search, internetsearch en via communities. Ook bezoeken we beurzen en seminars om talent te spotten.
  • Vervolgens benadert Interface Search een kandidaat via de telefoon. Aan het begin van het zoekproces voor een functie benadert Interface Search maximaal 50 kandidaten om er uiteindelijk maximaal 5 uit te nodigen voor een persoonlijk interview. De beste kandidaat wordt uiteindelijk aan u voorgesteld. Het werkt als een soort trechter.
  • Tijdens de (selectie) gesprekken tussen de opdrachtgever en de kandidaten houdt Interface Search de vinger aan de pols. Interface Search begeleidt het recruitment proces tot aan de handtekening.
  • Interface Search blijft in beeld na het afronden van de opdracht. Na twee maanden belt Interface Search met de opdrachtgever en de kandidaat of alles naar tevredenheid loopt.
  • Actieve deelname aan de uiteindelijke onderhandelingen in de vorm van het faciliteren van de communicatie tussen beide partijen om er zeker van te zijn dat u als opdrachtgever de beste gelegenheid krijgt de favoriete kandidaat aan boord te halen.
Interface contactgegevens