Executive Search
headhunting
Account Manager
Sales Manager
Sales Manager New Business
Sales
Recente Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
meer vacatures >

Léon Vergnes, General Manager
ADP Zwitserland

"Kwaliteit en partnership"

Léon Vergnes, General Manager ADP Nederland
Lees meer..

Mark Bloem

"Qua werkwijze en denkwijze zitten we op één lijn."

Mark Bloem,
Algemeen Directeur SD Worx Nederland B.V.

Lees meer

Léon Vergnes, ADP Nederland

Partnership

Een succesvolle search is het resultaat van goed partnership. Ten onrechte wordt regelmatig gedacht dat bij het plaatsen van de opdracht bij een extern bureau, het succes wordt bepaald door louter de kwaliteit van de gevonden kandidaten.

Het is niet alleen de dimensie kandidaat waar zorgvuldig mee om dient te worden gegaan, door een professionele, kwalitatieve search op te zetten. Het is van even zo groot belang om vervolgens overtuigend de match te vinden in de dimensie werkgever & potentieel kandidaat. Het juiste samenspel tussen werkgever en search company zal er uiteindelijk toe leiden dat de geselecteerde kandidaten ook echt de beslissing nemen om over te stappen: de dimensie partnership.

10 jaar samenwerking

Mijn eerste ervaring met Interface Search dateert alweer van bijna 10 jaar geleden. In de afgelopen 10 jaar heeft Interface Search tijdens een groot aantal opdrachten aangetoond de unieke kwaliteit te bezitten alle beschreven dimensies uitstekend te beheersen. Met name Partnership, het gezamenlijk werken aan een succesvolle afronding van de search, waarbij de kandidaat daadwerkelijk de juiste keus maakt, is een dimensie waarbij Interface Search zich met afstand onderscheidt van andere bureaus.

Volgende referentie: SD Worx Nederland 

Terug naar overzichtspagina referenties

Interface contactgegevens